Obilježena 4. godišnjica Društva ‘Košuta’

Autor/ica
Objavljeno: 16 prosinca, 2013
kosute_konc02

Izvor: Društvo ‘Košuta’

Društvo za očuvanje i promicanje kulturne baštine ‘Košuta’ iz Košuta je svečano i radno obilježilo četvrtu godišnjicu od svog osnivanja.

Društvo ‘Košuta’ iza sebe ima 4 godine vrlo uspješnog rada. Naime, u proteklom periodu Društvo je organiziralo niz manifestacija ‘Dani Košuta i Srca Isusova’, klapa ‘Košute’ i dramska sekcija za djecu i odrasle nastupali su diljem Dalmacije i šire, osvojili smo tri prve nagrade na susretu pučkih kazališta Dalmacije, izdali prvi nosač zvuka klape ‘Košute’, te smo imalo vrlo uspješan božićni koncert s Lidijom Bajuk.

Dosadašnji uspjesi u radu i priznanja koja smo dobili potiču nas na daljnji nesebičan i samoprijegoran rad u njegovanju, očuvanju i promicanju kulturne baštine našega kraja.

Na samu godišnjicu osnivanja održana je godišnja Skupštinu na kojoj je izabrano i novo vodstvo Društva. Za predsjednikcu je odabrana Anđela Žolo, a za dopredsjednika Damir Delić. Dužnost tajnice obnašat će Milenka Žuro. U Upravni odbor Društva izabrni su Anđela Žolo, Milenka Žuro, Mate Prcela, Konstantin Prcela i Ivana Žolo.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh