TOMMY mel

Odličan nastup BSK Pancration na MMA turniru u Kotoru

Autor/ica
Objavljeno: 15 svibnja, 2024

Proteklog vikenda, točnije 11. i 12. svibnja održan je jedan od najvećih amaterskih MMA turnira u regiji na kojem su nastupili borci iz 9 zemalja (Hrvatske, Crne Gore, Srbije, BiH, Albanije, Kosova, Bugarske, Turske i Kazakstana).

U toj jakoj konkurenciji se našao i naš Borilački sportski klub Pancration koji je slavio u čak 7 od 10 mečeva i okitio se sa dva zlata i jednom srebrenom medaljom.

Nastupili su:

Tin Gugić (stariji kadeti -61kg) zlato nakon dvije pobjede. Tehnički odlične izvedbe koje su završile s pobjedama jednoglasnom odlukom sudaca! Nakon malog kiksa na prvom grappling turniru naš Tin još se više aktivira na treninzima i pokazuje koliki je talent kada odradi prave pripreme!

Marko Bulj (stariji kadeti -77kg) zlato također nakon dvije pobjede i to dva prisiljavanja na predaju! I za to je Marko nagrađen i novčanom nagradom. Nakon odrađenog i grappling i kickboxing turnira Marko se pronašao u MMA i odradio savršen turnir.

Leo Bulj (stariji kadeti -70kg) srebro nakon pobjede u polufinalu tehničkim nokautom i poraza u finalu sudačkom odlukom koja je, malo je reći bila sumnjiva i diskutabilna. Leo je pokazao vrhunsku tehniku i srčanost uz sve probleme koje je imao u skidanju kilograma.

Noah Galić (senior -77kg) pobjeda u četvrtfinalu tehničkim nokautom i poraz također tehničkim nokautom u polufinalu. U dva tjedna Noah odrađuje ukupno 6 grappling mečeva i 2 MMA meča i s tim skuplja ogromno iskustvo za dalje. Odlično odrađene pripreme i vrlo dobri nastupi koje će u budućnosti nadograđivati.

Kristijan Jadrijević (seniori -84kg) isto kao i Noah pobjeda u četvrtfinalu tehničkim nokautom u prvoj rundi te poraz u polufinalu odlukom sudaca od malo iskusnijeg borca kojem je to pomoglo da voda ode na njegov mlin. Kikiju je nakon grapplinga ovo isto prvi MMA turnir i pokazao da se na njega može u budućnosti računati!

Odličan nastup svih 5 boraca koji su debitirali u kavezu i oduševili sve koji su gledali njihove mečeve!

U pratnji boraca su bili natjecatelj i sparing partner Bruno Mastelić, natjecatelj i pomoćni trener Rino Rosandić te trener i predsjednik kluba magistar kineziologije Mate Labrović.

ferata@ferata.hr
0997370409