ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Odličan nastup grla iz Cetinske krajine u Zagrebu

Autor/ica
Objavljeno: 30 lipnja, 2013

Galopske utrke

Na Zagrebačkom hipodromu održane su u subotu Međunarodne galopske utrke “Kup gradonačelnika Grada Zagreba” na kojima su nastupala grla iz Hrvatske, Slovenije, BiH te Mađarske.

Na programu je bilo pet galopskih utrka, na kojima je nastupilo šest grla s područja Cetinskog kraja koja su postigla odlične rezultate.

Na utrci dužine 1400 metara, za tri godine i starije konje, slavio je Toshiro, grlo vlasnika Vedrana Stipčevića iz Vrlike, a u toj utrci treće mjesto osvojio je Nazim iz G.K.Vreba Hrvace.

Na utrci dužine 1800 metara, za tri godine i starije konje, drugo mjesto osvojilo je grlo Classic Spirit iz G.K.Vreba Hrvace. U utrci na 1600 metara, za konje od tri godine, grlo Poverello Paške Labrovića iz Glavica osvojilo je treće mjesto, dok je u istoj utrci grlo Wiliam Josipa Masle iz Brnaza osvojilo peto mjesto.

U utrci na 1200 metara, za konje od tri godine i starije, grlo Hanako Dragana Marasa iz Glavica osvojilo je treće mjesto.

Po lijepom vremenu priredbi je nazočilo oko 1500 gledatelja, a nagrade najboljima uručio je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh