REMAX

Održan festival ‘Mali Trilj 2013.’

Autor/ica
Objavljeno: 21 rujna, 2013
mali_trilj1

Izvor: Udruga žena ‘Triljanke’ Trilj

U okviru ‘Mihovilskih dana’ jučer je na tradicionalnom festivalu ‘Mali Trilj 2013.’ u prepunoj triljskoj kinodvorani nastupilo 13 izvrstnih osnovnoškolskih natjecatelja.

Žiri u sastavu: Nela Bašić, Mirjana Dukić, Goran Caktaš i Milan Sarić, imali su težak zadatak, između sjajnih pjevača ocijeniti najbolje. Nakon vijećanja prvo mjesto dodijeljeno je Martini Bakić s pjesmom Someone like you, drugo mjesto Domagoju Marošu s pjesmom Every breath you take i treće mjesto Ani Kažimir s pjesmom Krivi ljudi. Publika je najuspješnijom ocijenila pjesmu Try u izvođenju Emili Maroš. Poklon za debitantni nastup dobila je Karmen Grubišić koja je oduševila publiku pjesmom Sve bi seke ljubile mornare.

Program je i ove godine vodila besprijekorna triljska voditeljica Irena Bradarić. U uvodnom dijelu nastupile su vrijedne, predivne male Triljske mažoretkonje s koreografijom na pjesmu Lijepa naša Hrvatska. Za vrijeme glasovanje publici su se predstavile članice Plesnog kluba Korak po korak iz Splita. Manifestaciju je s osobitim zadovoljstvom organizirala Udruga žena Triljanke, a male pjevače i ovaj put uvježbao Joško Delić – Zurzi.

mali_trilj2

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh