MIRO_BULJ IVAN_ŠIPIĆ HDZ NLM IZBORI 2024

Održana 34. sjednica sinjskog Gradskog vijeća

Autor/ica
Objavljeno: 31 prosinca, 2020
vijece

Jučer, 30. prosinca održana je 34. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja. Zbog trenutne i ozbiljne epidemiološke situacije u zemlji i Gradu Sinju, 34. sjednica održana je uz izjašnjavanje vijećnika putem elektoničke pošte.

Od ukupno 21 gradskog vijećnika, 11 vijećnika se putem elektroničke pošte izjasnilo o točkama predloženog Dnevnog reda – Anđelko Bilandžić, Siniša Poljak, Marko Križanac, Tihomir Radović, Zoran Milan, Ivan Maleš, Ivan Runje, Stipe Perić, Žarko Delić, Joško Kontić i Ante Šušnjara. Za sve ostale gradske vijećnike smatra se da nisu sudjelovali u radu sjednice.

Gradski vijećnici usvojili su Zapisnik s 33. sjednice Gradskog vijeća Grada Sinja, Odluku o davanju prethodne suglasnosti na Statut Javne vatrogasne postrojbe Grada Sinja i Izvješće o radu Kulturno-umjetničkog središta s financijskim izvješćem za 2019. godinu.

Izvješće o radu GZK d.o.o., Sinj s financijskim izvješćem za 2019. godinu i Izvješće o radu Kamičak d.o.o., Sinj s financijskim izvješćem za 2019. godinu nisu dobili potreban broj glasova te nisu usvojene.

S Dnevnog reda sjednica povučen je prijedlog Rješenja o izboru predsjednika Gradskog vijeća Grada Sinja, dok su vijećnici primili na znanje izvješće o radu gradonačelnice za razdoblje srpanj – prosinac 2019. godinu i za razdoblje siječanj – lipanj 2020. godine.

ferata@ferata.hr
0997370409