REMAX

Održana donatorska modna revija ‘Vratimo Fridi mamu za Božić’

Autor/ica
Objavljeno: 16 studenoga, 2020
revija ferali sinj

Foto: Tino Matić

U organizaciji udruge Sinjski Ferali u subotu, 14. studenoga u Alkarskim dvorima održana je donatorska modna revija pod nazivom ‘Vratimo Fridi mamu za Božić’.

Ovim događajem Udruga se uključila u humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u liječenju mlade Sinjanke Viktorije Horvat.

Na modnoj reviji sakupljen je iznos od 6.790 kuna, koji je uplaćen na žiro račun Viktorijinog supruga Josipa.

Iz Udruge se zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli ili sudjelovali u organizaciji donatorske modne revije. Posebnu zahvalu uputili su modnim kreatorima Šimi Kovačeviću (no7bysimekovacevic), Ivani Cvrlje (IC), Dori i Lari Vukušić (Teralli by DoraVukusic), Jasni Matas, Sandri Stojić, Katarini Sablić, Maji Runje Poljak, Nedi Župić Dinarina, Sandra Nakit Split (SNS), Lovely boutique HR, gospođi Višnji Žužul, koja je izazvala oduševljenje svojim ‘Nusha i Mattan’ brendom.

Zahvaljuju se i KUS-u Sinj na tehničkoj podršci, posebno Ćosi i Joli koji su im priskočili u pomoć na svoj slobodni dan, Denisu Šabiću, mladim sinjskim glazbenicima Vatrenu Maganiću, Jerku Župiću, Duški Brčić Šušak i Anđelu Poljaku na njihovoj dobroj volji da se odazovu na sve humanitarne događaje te Tinu Matiću koji je bio zadužen za fotografiranje.

‘Svima  velika hvala što su dali svoj obol u našem zajedničkom nastojanju da našoj Viktoriji, barem financijski, pomognemo u njezinoj borbi za zdravlje. Pozivamo sve naše sugrađane i sve ljude dobre volje da i dalje doniraju koliko mogu, jer Viktorijina borba za zdravlje tek počinje’, poručuju iz udruge Sinjski Ferali.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh