MIRO_BULJ IVAN_ŠIPIĆ HDZ NLM IZBORI 2024

Održana književno-glazbena večer ‘Male tajne ljubavi’

Autor/ica
Objavljeno: 13 veljače, 2024

Tekst: Tanja Kodžoman-Križanac / Foto: AB Foto

Prigodom Valentinova u organizaciji udruge Cjelovit život održana je književno-glazbena večer ‘Male tajne ljubavi’.

U punoj dvorani Muzeja Sinjske alke, na oduševljenje svih prisutnih, čule su se poznate prigodne pjesme. Dobro raspoložena publika i izvođači pjevali su dionice pjesama zajedno. Glasovi mladih pjevača ispunili su atmosferu svježinom i skladom, a zrelija generacija potvrdila je svoju dugogodišnju kvalitetu. Teško je reći tko je zablistao. Svi su se dali maksimalno kroz svaki ispjevani ton. Osjetila se  atmosfera grada koji živi svoj kulturni život.

Probrani tekstovi Helene Budimir doprinijeli su punini doživljaja. Izlaganja Ivane ŽupićVeronike Delije dodatno su obogatila večer kao i sudjelovanje Helene Balajić.

Posebno moram spomenuti zalaganje i doprinos Mojimira Čačije koji je zaslužan da je glazbeni dio večeri bio bogato osmišljen i lijepo izveden. Publika je oduševljeno slušala mlade pjevače. Upravo spoj dviju generacija u zajedničkom nastupu je najljepše što se moglo dogoditi. Nema bojazni za budućnost lijepe i kvalitetne glazbe u Sinju. Sretni smo da smo pokazali kako naš grad ima i može okupiti svoje vlastite ljude i iznjedriti vrhunsku kulturnu večer.

Program je trajao sat i četrdeset pet minuta.  Emocije su prštale iz riječi i nota, ljubav se prelijevala iz refrena, a publika sve nagradila osmijesima i dugim pljeskom.

HVALA SVIM izvođačima na divnom doživljaju.

ferata@ferata.hr
0997370409