Održana redovna godišnja skupština PKD Gaj Laberije

Autor/ica
Objavljeno: 27 travnja, 2021
gaj laberije

Udruga Promotor kulturnih događaja Gaj Laberije održala je godišnju skupštinu i to elektronski. Materijali za skupštinu objavljeni su na službenim stranicama udruge www.gajlaberije.hr.

Među važnim točkama dnevnog reda bili su Izvješće o radu udruge u 2020.godini i plan rada za 2021. godinu koje je pripremio predsjednik Dejan Poljak.

Predsjednik Nadzornog odbora Josip Bilonić podnio je izvješće Nadzornog odbora u kojem se navodi da je Udruga poslovala u skladu sa statutom i prema zakonu o udrugama te financijsko izvješće.

Sve točke dnevnog reda su jednoglasno usvojene.

‘Unatoč situaciji Covid 19 u 2021. godini planiramo nastaviti s bogatom paletom programa vezanim za promoviranje stele Gaja Laberija. Možemo zasigurno utvrditi da smo dosadašnjim radom upoznali široku javnost sa svim relevantnim činjenicama o kulturološkom fenomenu spomenika Gaja Laberija. Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica grada Sinja su na svojim stranicama najavile Dane antike ‘Utakmicu Delmata i Rimljana’, koja će se održati u nedjelju, 25. srpnja 2021. godine na Trgu dr. Franje Tuđmana u Sinju. Manifestacija doprinosi turističkoj ponudi, ne samo grada Sinja već turističkoj ponudi Splitsko dalmatinske županije i Republike Hrvatske. Zasigurno će doći i vrijeme kada ćemo se turistički pozicionirati u svijetu kao kolijevka nogometa’, rekao je predsjednik udruge Dejan Poljak.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh