BANNER FERATA

Održana Skupština Kluba ‘ŠKUGL Sinj 1996’

Autor/ica
Objavljeno: 8 veljače, 2018
golubari2

Nakon jedne od najuspješnijih natjecateljskih sezona u povijesti kluba, sinjski golubari okupjeni u klubu ‘ŠKUGL Sinj 1996’ održali su i svoju izbornu i svečanu Skupštinu i dodjelu nagrada najuspješnijim članovima Kluba.

Službeni dio sastavljen od izbora tijela Kluba završio je u jako kratkom vremenu te su svi dužnosnici Kluba izabrani jednoglasno. Tako je i iduće 4 godine predsjednik kluba Aljoša Caktaš, dok je tajnik kluba Ivan Čeko. Blagajnik je i dalje ostao Josip Buljan, jednako kao i dopredsjednik gdje je Tonči Tenžera osvojio još jedan mandat.

Od ove Skupštine predsjednik NO kluba je Marko Mandac, Stegovne komisije Joško Tomašević, a predsjednik Natjecateljske komisije Kluba je Ante Filipović.

Nakon izbora, tajnik i predsjednik nagradili su najuspješnije golubare našeg grada. Trojica članova Kluba ŠKUGL Sinj 1996 bili su dio golubarske reprezentacije RH. Golubovi su bili izloženi među najboljim golubovima Srednjoeuropske udruge uzgajivača golubova listonoša koja se održavala od 24 – 28. siječnja 2018. godine u Trenčinu – Slovačka, na kojoj je bilo zastupljeno deset država (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Mađarska, Slovačka, Ukrajina ,Češka, Bugarska, Rumunjska i Poljska). Klub Sinj i ove godine odlučio je jednako kao i protekla tri puta organizirati aukciju golubova listonoša na kojoj će ponuditi kvalitetne golubove renomiranih uzgajivača iz RH i Europe, s ciljem olakšavanja natjecateljske sezone svojim članovima i kao pomoć nekoj od udruga u našem gradu kako smo napravili i 2017. godine, te i ove godine očekuju posjet od preko 100 golubara iz svih krajeva RH i susjednih zemalja.

Klub ŠKUGL Sinj 1996 zahvalili su se svim sponzorima i donatorima, kolegama golubarima i gradskoj vlasti grada Sinja koji su im pomogli da ostvare svoje ciljeve.

 

golubari
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh