semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Održane sportske igre branitelja Cetinskog kraja

Autor/ica
Objavljeno: 31 svibnja, 2014
druzenje_branitelja1

Foto: Filip Ratković

Kao što smo izvijestili, u Sinju je jučer svečano obilježen Dan branitelja Sinja i Cetinskog kraja. Nakon polaganja vijenaca ispred zgrade sinjske gradske uprave i pred bistom prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, program obilježavanja Dana branitelja Sinja i Cetinskog kraja nastavljen je sportskim natjecanjem braniteljskih udruga s područja Grada Sinja i Cetinske krajine.

U ugostiteljskom objektu – sportskom kompleksu ‘104 Dalmatinca’ u Turjacima branitelji su se natjecali u malom nogometu, balotama i kartama.

U malom balunu prvo mjesto osvojila je ekipa sinjske HVIDR-e koja je s 3:1 pobijedila ekipu Sinjskih alkara. Za pobjednike su igrali Stipe Bilandžić, Ivica Erceg, Stipe Bešlić, Ivica Križanac i Ivan Bilokapić.

U balotarskom natjecanju sudjelovalo je 16 ekipa, a prvo mjesto osvojili su boćari UHDDR-a Općine Otok, u sastavu: Ivan Bašić, Ivan Marinović, Milivoj Milanović Litre i Marinko Norac Kevo.

Natjecanje u kartama privuklo je 8 parova, a najbolja je bila ekipa Gale – Jure Porobija i Milan Jelavić.

Organizatori ovog sportskog natjecanja i druženja branitelja Cetinskog kraja bili su jedinice lokalne samouprave i braniteljske udruge s područja Cetinskog kraja.

Fotogalerija

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh