miro bulj
hdz banner
sdp

Olcerovi dikani obranili naslov na Prvenstvu Brnaza

Autor/ica
Objavljeno: 7 srpnja, 2013
Prvenstvo Brnaza4

Foto: Ante Botić

U pravom sportskom ozračju odigrana je završnica nogometnog prvenstva Brnaza. Kao i prošle godine u finalu su se sastali Olcerovi dikani i Ispod strane, a jednak je bio i konačan rasplet, jer je naslov najboljih ponovno otišao u zaseoke Marić, Ivandić, Talaja, Benja, Vidić, odnosno za Olcerove dikane koji su pobijedili 2-0 golovima Kotromanovića i Tomislava Marića.

Treće mjesto na ovom popularnom turniru osvojila je momčad Otpisani (Šabići) koja je s visokih 4-0 bila bolja od Vučkovića. Više od 600 gledatelja uživalo je u pravim nogometnim majstorijama igrača svih momčadi, a ovaj turnir u svakom pogledu zaslužuje epitet ponajboljeg ovakvog karaktera na širem području Dalmatinske zagore.

Prije početka finalnog susreta upriličen je svečani ceremonijal. Nakon himne Lijepa naša, koju je na trubi izveo Mladen Poljak, minutom šutnje odana je počast preminulom voditelju ekipe Vukasovići, Anti Bićem Vukasoviću, ali i Anti Mandacu te svim poginulim braniteljima u Domovinskom ratu.

Nagradu pobjedničkoj momčadi uručio je proslavljeni igrač Alkara, tajnik Zajednice športskih udruga grada Sinja, Mladen Pavić Kembo, dok su ostalima nagrade uručili predstavnici organizatora turnira.

Najbolji igrač i strijelac na turniru je Lucijan Šentija iz momčadi Ispod strane, najbolji vratar je Hrvoje Jukić iz momčadi Otpisani, a pehar za fair-play otišao je u Vukasoviće. Posebno priznanje za doprinos u radu kluba i za odrađene aktivnosti na ovom turniru koji je trajao više od mjesec dana dobio je Mirko Putnik.

Na samom kraju vrijedi izdvojiti sjajnu atmosferu koja je vladala svih dana natjecanja, također i odličnu organizaciju, ali i veliku feštu koja se “zavukla” duboko u noć. Posebno veselo bilo je u taboru pobjednika gdje je prvake dočekalo cijelo naselje. Uz bogatu ponudu jela i pića u Marića se slavilo do kasno u noć.

Sam događaj u svakom slučaju je opravdao sav uložen trud, a organizatori naredne godine obećavaju još i bolji program. Među natjecateljima su se već stvorila i velika (zdrava) rivalstva, a organizator uvjerava kako će se još bolje pripremiti za iduće brnaško prvenstvo 2014.

Fotogalerija:

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh