svabo

Opustite se uz besplatne radionice plesa u Sinju

Autor/ica
Objavljeno: 22 listopada, 2021
ples

Plesni klub ‘Korak po korak’ poziva na besplatne radionice društvenih i karipskih plesova, u subotu 23. listopada u školskoj sportskoj dvorani Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića, Ulica Dinka Šimunovića 12 Sinj.

18 h – Društveni plesovi, radionicu vodi Braco Cvrlje, voditelj plesnog kluba Korak po korak
19 h – Salsa i Bachata, radionicu vodi Jakov Krželj iz Splita Babalo studio.

Ovo su promotivni satovi za sve koji žele probati plesati i naučiti osnovne korake. Uvodne radionice su namijenjene apsolutnim početnicima, ali i onima koji se žele prisjetiti osnova ovih plesova. Nakon probnih radionica možete se informirati o svemu što vas zanima i upisati na početničke tečajeve.

Bilo da se želite zabaviti i opustiti nakon stresnog dana ili pak jer se želite riješiti osjećaja straha, srama i neugode kada treba zaplesati, naučiti neku novu vještinu i izazvati samog sebe ili pak upoznati druge ljude i malo se družiti, dođite i zaplešite najpopularnije društvene plesove današnjice. Dolazak u paru je poželjan, ali nije uvjet. Pozovite prijatelja/icu ili dođite sami.

Prijave su obavezne zbog ograničenja broja polaznika zbog epidemioloških mjera tijekom pandemije. Za upis i rezervaciju svog mjesta u grupi po izboru javite se u inbox Facebook poveznice ili na kontakt mobitel 095 533 0405.

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh