extrametal

Osam igrača Junaka u samoizolaciji, ostatak momčadi bez ograničenja

Autor/ica
Objavljeno: 3 kolovoza, 2020
junak naslovna

Nove korona vijesti iz Junaka govore kako će dio momčadi ipak morati u izolaciju i to sve do pred početak nove sezone…

Epidemiolozi su obavili pojedinačne razgovore s igračima i stručnim stožerom, sve u cilju saznanja o mogućim kontaktima, nakon čega su donijeli mjere koje zbog kojih će Junak biti u prilično podređenom statusu u odnosu na konkurenciju.

Naime, čak osam igrača morat će u izolaciju to sve do 11. kolovoza, dok će ostatak moći trenirati. Sve bi to i nekako bilo podnošljivo da start prvenstva nije zakazan za 14. kolovoza, dan ranije nego je to prvotno planirano.

Junak je u prvom kolu domaćin Dubravi, ali sada se nameće pitanje kako odigrati taj prvi susret i s kojim igračima. Jasno, zapisnik se može sastaviti na mnoge načine, ali to neće odgovarati onom što je sinjska momčad imala za prezentirati.

Uz sve to iz Junaka su otkazali sudjelovanje na Memorijalu Luka Erceg i Ivan Kamber u Otoku, sve kako bi se dodatno ogradili od mogućih novih nevolja, ali i ne želeći stvarati nelagodu ostatku nogometne družine.

Za sada je nezahvalno prognozirati što će na sve reći HNS, odnosno hoće li možda doći do odgode utakmice za neki drugi datum ili barem iza blagdana Velike Gospe što bi momčadi ostavilo barem kakve takve uvjete za pripremu.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh