ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

OSK i Neretva po buri bez golova

Autor/ica
Objavljeno: 21 studenoga, 2020
OSK Neretva

Foto: Jerko Blajić

Otočani i Metkovčani odigrali su bez pobjednika svoj susret u okviru 16. kola trećeligaškog prvenstva. OSK je bio bolji prvo, a Neretva drugo poluvrijeme, što remi čini najpravednijim ishodom…

OSK – Neretva 0:0

Otok – SC Gola brda
Sudac: Zvonimir Sinovčić (Novigrad)
Najbolji igrač: Andrija Cvrlje (OSK)

OSK: Cvrlje, M. Bašić, P. Bašić, I. Bašić, Matijašević (od 88. Milanović-Trapo), Tadić (od 88. Romac), M. Bašić ml., Šušnjara (od 57. Katić), Vučković, Mihanović, Kuliš .

Neretva: Kozina, Rodin, Kuran, Prskalo (od 73. Jerković, Okić (od 83. Raguž), Pehar, Zovko, Čupić, Medak (od 46. Peko), Gustin, Ljubić.

Po buri je OSK prvi zaprijetio, Marko Bašić mlađi je ubacio iz kornera na prvu vratnicu odakle je Ivica Bašić petom pokušao svladati vratara gostiju, međutim, spreman je bio Kozina. Četiri minute kasnije Tadić je prijetio, ali ponovno je vratar gostiju izašao kao pobjednik.

Zaprijetili su i gosti, u 27. minuti Prskalo je bio za malo neprecizan iz vrlo dobre pozicije sa 16 metara. Najbolja prilika u prvom dijelu bila je ona domaćih, Tadić je uposlio Mihanovića, a ovaj krenuo sam prema golu, ali njegov udarac na kraju je blokiran.

U 52. minuti Cvrlje je spašavao nakon ubačaja s desne strane i udarca Kurana, a vratar OSK-a bio je pobjednik i u 66. kada je obranio pokušaj Prskala.

OSK je zaprijetio u 77. minuti, Tadić je s lijeve strane ubacio prema Kulišu koji nije uspio dobro zahvatiti loptu, a nešto kasnije je Kuliš bio neometan i sa sedam metara pucao preko gola.

U završnom jesenskom kolu OSK gostuje u Unešću.

Tablica:

Tabl
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh