ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

OSK slavio u derbiju Cetinske krajine

Autor/ica
Objavljeno: 17 listopada, 2020
Hrvace OSK

Pomalo iznenađujuće, ali OSK je slavio na gostovanju u Hrvacama i to autogolom koji su domaći zabili četiri minute prije kraja…

Hrvace – OSK 0:1 (0:0)

Hrvace – Igralište u Hrvacama. Gledatelja: 150
Sudac: Renato Lacić (Split)
Strijelci: 0:1 Gugić (86. – autogol)
Crveni karton: Duje Banić (Hrvace – 92. minuta)
Najbolji igrač: Marko Bašić (OSK)

Hrvace: Vugdelija, Štimac, Čeko, Banić, Škarić (od 67. Buljan), Ribičić, Ivanović (od 59. Grgat), Kekez, Kirevski (od 85. Stefanović), Plavša (od 46. Ivanišević), Udovičić (od 46. Gugić).

OSK: Cvrlje, M. Bašić, P. Bašić (od 93. Romac), I. Bašić (od 91. Milanović-Trapo), Matijašević, M. Bašić ml., Šušnjara (od 75. Katić), Norac-Kevo, Vučković, Mihanović, Romić.

Serija ne odveć dobrih utakmica OSK-a stigla je do svoga kraja. Pobjedom u Hrvacama Otočani su se iskupili za nešto lošije predstave u posljednje vrijeme i sada se mogu mirno nastaviti pripremati za predstojeće dvoboje.

S druge strane Hrvace i dalje nastavljaju s toplo-hladnim predstavama i definitivno nisu na tragu predsezonskih očekivanja, kada su najavljivali borbu za sam vrh.

Bila je to tvrda i borbena utakmica, bez puno pravih prilika, ali uz obostrano nekoliko zanimljivih situacija u kojima su se iskazali vratari.

Trenutak odluke dogodio se u 86. minuti kada je Katić ubacio s boka u kazneni prostor, gdje je Gugić nes(p)retno reagirao i loptu poslao u vlastitu mrežu za 0:1, što je bio i konačan rezultat.

U sljedećem kolu Hrvace gostuju kod Splita, dok je OSK slobodan.

Tablica:

tabl
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh