Oslabljeni Alkar lak plijen za Cibonu

Autor/ica
Objavljeno: 1 svibnja, 2021
Alkar

Foto: AB Foto

Cibona je rutinski odradila utakmicu protiv Alkara koji je odigrao i dobro s obzirom na ogroman broj izostanaka…

Cibona – Alkar 81:64 (19:17, 24:13, 16:20, 22:14)

Zagreb – KC Dražen Petrović
Suci: Bojan Kruljac, Nikola Perlić, Mladen Vukojević

Cibona: Vujović (10), Radovčić (6), Planinić (4), Marić (8), Mustapić, Buljević (9), Novačić (14), Prkačin, Gnjidić (4), Branković (10), Drežnjak (16), Nakić.

Alkar: Echols (20), Granić (8), Mandalinić, Kučan (7), Putnik (3), Varence (8), I. Vučić (14), H. Vučić (4).

Svega sedam igrača imao je trener Milačić na raspolaganju za susret protiv Cibone. Četvorica su imala sakrament Krizme, trojica su ozlijeđena, s tim da se treći ozlijeđeni silom prilika pojavio u zapisniku čisto zbog potrebne norme.

Dobar dio prve četvrtine Alkar je bio u prednosti, motiv je bio na razini usprkos situaciji, a pošteno je kazati da se niti domaćini nisu previše pretrgli.

Cibona je nešto osjetniju prednost ostvarila tek krajem druge četvrtine, konkretno se radilo o 13 razlike koliko je bilo na poluvremenu.

Treći period utakmice otišao je na stranu sinjske momčadi koja je u dva navrata stigla i do minus tri koša, ali ipak bolje od toga nije mogla.

Ostatak utakmice bilo je odrađivanje posla za obje momčadi, što i ne treba čuditi s obzirom na to da Ciboni sada slijedi borba na naslov prvaka, a Alkaru dan poslije i gostovanje u Velikoj Gorici (nedjelja,17 sati).

Statistika utakmice.

Tablica:

Tabl k
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh