miro bulj
hdz banner
sdp

Osokoljeni Junak novi ispit ima kod Diva iz predgrađa

Autor/ica
Objavljeno: 8 travnja, 2021
Junak

Nakon dugo iščekivane pobjede, Junak se sada okreće novoj utakmici i to gostovanju kod izravnog konkurenta za opstanak, Intera iz Zaprešića…

Utakmica protiv Međimurja dugo će ostati u sjećanju, jer nije baš da svaki dan gosti postignu pet od ukupno šest golova, a da domaćin slavi uvjerljivu pobjedu od 4:2.

Vratilo se Junaku tako barem malo od silnih pehova koje je imao tijekom ove sezone, ali vremena za slavlje nema, pogotovo jer nadoknađivanje propuštenog niti izbliza nije dovršeno.

“Nadam se da ćemo nastaviti s dobrim igrama koje pružamo u posljednje vrijeme i da ćemo doći do pozitivnog rezultata, iako ne ovisi sve uvijek o nama. Zalaganje i trud neće izostati i vjerujem da ćemo doći do barem boda, ali nama cilj uvijek pobjeda i tako ćemo se postaviti od prve minute.”, kazao je trener Junaka Stipe Balajić.

Inter iza sebe ima jednu od najlošijih sezona unatrag podosta godina, u borbi je za očuvanje drugoligaškog statusa pa mu je posljednja pobjeda ostvarena u Osijeku stigla kao melem na ranu.

Svega bod više je na kontu zaprešićke momčadi, stoga je ovo prilika Junaku i za dodatno napredovanje u poretku. Ipak, sve se može očekivati osim da će se do bodova doći lako.

Utakmica počinje u petak od 16,30 sati.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh