banner stozer cz sinj

Kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prodaje droga

Autor/ica
Objavljeno: 2 kolovoza, 2013
MARIHUANA PP SINJ 1

Izvor: www.splitsko-dalmatinska.policija.hr

Policijski službenici Policijske postaje Sinj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojom prilikom je utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prodaje droga, opisano u članku 190.st.2. Kaznenog zakona.

U srijedu, 31. srpnja u poslijepodnevnim satima, na dijelu planine Kamešnice, policijski službenici Policijske postaje Sinj su za vrijeme provođenja operativno-taktičke radnje zasjede, zatekli 40-godišnjaka prilikom vršenja radova oko stabljika marihuane. Na mjestu događaja obavljene su očevidne radnje, kojom prilikom je utvrđeno da su na tri lokacije zasađena ukupno 284 komada stabljika marihuane, visine od 30 do 270 cm.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 40-godišnjak u namjeri stjecanja protupravne imovinske koristi, u ožujku ove godine, na navedenoj lokaciji, zasadio i uzgajao stabljike marihuane, s ciljem daljnje preprodaje marihuane na ilegalnom tržištu.

Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio navedeno kazneno djelo, te je doveden u pritvorsku policijsku jedinicu.

MARIHUANA PP SINJ 3

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh