extrametal

Osvrt gradonačelnice na 305. Sinjsku Alku

Autor/ica
Objavljeno: 10 kolovoza, 2020
kristina

Gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac uputila je priopćenje za javnost u kojem se osvrnula na 305. Sinjsku Alku i najavila blagdan Velike Gospe.

‘U ime Grada Sinja zahvaljujem svim sugrađankama i sugrađanima, članovima Viteškog alkarskog društva-Sinj, svim sudionicima alkarske povorke, zaposlenicima gradske uprave, gradskih ustanova i trgovačkih društva u vlasništvu Grada Sinja, zaposlenicima policije, vatrogasaca i hitne medicinske pomoći, te svima drugima koji su doprinijeli da se ovogodišnja 305. Sinjska alka održi u posebnom ozračju na ponos našeg Grada. Također zahvaljujem se svima na odgovornom ponašanju i na razumijevanju specifičnih okolnosti u kojima su se održale ovogodišnje alkarske svečanosti, s ciljem da prođu bez ikakvih posljedica po bilo koga.

Isto tako, pozivam sve sugrađanke i sugrađane, da ususret nadolazećem blagdanu Velike Gospe – Gospe Sinjske, zaštitnice našega Grada, kada obilježavamo i Dan Grada Sinja nastave u tom duhu sukladno zadanom epidemiološkom okviru i uputama jer čuvajući sebe čuvamo i druge’, stoji u priopćenju.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh