BANNER FERATA

Otkazan Thrill Blues Festival

Autor/ica
Objavljeno: 21 svibnja, 2020

Triljski gradonačelnik Ivan Šipić danas je obavijestio javnost kako se ove godine neće održati Thrill Blues Festival. Razlozi koje je izdvojio vezani su uz pandmiju koronavirusa i iznimno zahtjevnu organizaciju Festivala na koji uglavnom dolaze strani izvođači.

‘Nažalost, u dogovoru sa organizacijskim odborom na čelu kojega je Boris Hrepić Hrepa došli smo do zaključka kako bi najbolje bilo organizaciju Festivala ostaviti za sljedeću godinu. Najveći problem je što su izvođači uglavnom iz stranih zemalja, a nismo sigurni kako će se odvijati situacija sa pandemijom koronavirusa. Organizacija Festivala je iznimno zahtjevna i traži dugoročne pripreme tako da smo ove godine odlučili ne održati Festival, ‘ rekao j Ivan Šipić te istaknuo kako će se triljsko kulturno ljeto održati u skladu s naputcima Stožera, a sve u cilju zaštite stanovništva od pandemije.

Šipić je naglasio kako Grad Trilj čvrsto stoji iza Thrill Blues Festivala koji je Trilju donio turistički i kulturni iskorak te kako će spremni dočekati ljeto 20121. godine.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh