VRLAFEST

Otvoren Turistički informativni centar

Autor/ica
Objavljeno: 9 srpnja, 2014
info_centartz

Kako bi informacije o Sinju bile što dostupnije turistima, Turistička zajednica grada Sinja jučer je otvorila Turistički informativni centar (TIC) u ulici Alkarsko trkalište u Sinju.

Radi se o drvenoj kućici u kojoj će informatori distribuirati promotivne materijale i informirati turiste o turističkoj ponudi grada Sinja i okolnih mjesta. Turistički informativni centar bit će otvoren u razdoblju visoke sezone, svaki dan, uključujući i nedjelju od 10 do 18 sati.

Cilj ovog projekta je podignuti razinu kvalitete pružanja usluge turistima, informiranje turista i distribucija promotivnog materijala. Ovaj projekt Turističke zajednice grada Sinja je dobio potporu Hrvatske turističke zajednice na natječaju Potpore turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima.

Sinj, uključujući općine Dicmo i Hrvace iz mjeseca u mjesec bilježi porast dolazaka i noćenja, od siječnja do lipnja 2014. godine evidentirano je 4.266 dolazaka, koji su ostvarili 7.347 noćenja, što u odnosu na isti period prošle godine iznosi 26% više dolazaka te 17% više noćenja.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh