BANNER FERATA

Otvorena sezona kupanja na sinjskom bazenu

Autor/ica
Objavljeno: 13 lipnja, 2014
bazen_otvaranje06

Foto: Denis Bobeta

Jutros je otvorena sezona kupanja na Gradskom bazenu Sinj.

Stipe Blajić, voditelj bazena, rekao nam je kako je na otvaranje došlo 70-ak kupača, najviše djece, te da očekuje kako će ih tijekom dana biti dosta više.

‘Sigurno će tijekom dana biti više kupača, jer je danas ulaz na bazen besplatan za sve, a uz to je i posljednji dan nastave u školama, pa očekujemo veliki broj djece. Sigurno će danas biti i malo veća gužva, ali imamo preakse s tim iz prošlih sezona, tako da, vjerujem, neće biti nikakvih problema’, kazao je Blajić.

Cijene kupanja na bazenu iste su kao i prošle godine. Od 9 do 12 sati cijena karte je 10 kuna, a od 12 do 21 sat cijena je 10 kunapo satu, uz nadoplatu od 5 kuna za svaki sljedeći sat. Od ove godine kartu će plaćati i umirovljenici za koje je prošlih sezona kupanje na bazenu bilo besplatno. Blajić ističe kako se nada da zbog ove odluke neće biti nezadovoljstva među umirovljenicima, jer je to učinjeno prvenstveno zbog sigurnosnih razloga.

‘Cijena karte za umirovljenike je 5 kuna po satu i ona je, u odnosu na sve druge, povoljnija. Prošlih sezona se događalo da ljudi ostaju na bazenu po cijeli dan zbog čega su se stvarale velike gužve, pa smo odlučili da ipak uvedemo jednu cijenu koja  je, vjerujem, prihvatljiva našim umirovljenicima. Nadam se da neće biti nekakvog protesta, jer smo to učinili iz sigurnosnih razloga, kako njih tako i ostalih kupača.’

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh