mel VRLIKA LAKE PRAVO MISTO

Otvorene prijave: Postanite mentori u Centru izvrsnosti SDŽ i sudjelujte u edukaciji i radu s darovitim učenicima

Autor/ica
Objavljeno: 11 lipnja, 2024
cisdzpriopcenje

Nakon kraja školske godine u programima Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije, pripreme za novu školsku godinu već su u tijeku.

Prijave za mentore u programima Centra izvrsnosti matematike, prirodoslovlja, novih tehnologija i informatike u školskoj godini 2024./2025. otvorene su do 9. rujna 2024. Prijaviti se mogu svi zainteresirani nastavnici i ostali odgojno-obrazovni djelatnici, a prednost pri odabiru imaju kandidati s iskustvom u radu s potencijalno darovitom i visokomotiviranom djecom i mladima te svi oni koji koriste projektnu nastavu u obradi predložene teme.

‘Iako su ljetni praznici pred nama, pripreme za početak sljedeće školske godine u izvanškolskim programima su u punom jeku. Pozivam sve zainteresirane odgojno-obrazovne djelatnike i ostale stručnjake u svojim područjima, da se prijave i postanu dio Centra izvrsnosti. Pozivam ih da unaprijede znanja i vještine naših polaznika, ali i vlastite te da budu nositelji promjena u radu s visokomotiviranom i potencijalno darovitom djecom kao i unaprjeđenja odgojno obrazovnog sustava u cjelini’, poručila je Zorana Bašić Plazibat iz Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije.

Rad s polaznicima u programima Centra izvrsnosti SDŽ planiran je subotom u trajanju od četiri školska sata s odmorom od pola sata, sukladno Kalendaru rada za školsku godinu 2024./2025. Nastava će se održavati u jutarnjoj smjeni od 9 do 12:30 u prostorima škola domaćina centara izvrsnosti.

U prošloj školskoj godini u programima Centra izvrsnosti matematike, prirodoslovlja, novih tehnologija i informatike, sudjelovalo je ukupno 110 mentora.

Provedba nastave planirana je od listopada 2024. godine do travnja 2025. godine.

Svi detalji o prijavi i natječaju mogu se pronaći na poveznici, a sva dodatna pitanja mogu se poslati na email info@ci-sdz.hr.

ferata@ferata.hr
0997370409