Banner CORE HIT RADIO

Ovoga vikenda bogat program ‘Adventa u Sinju’

Autor/ica
Objavljeno: 22 prosinca, 2018

Ovog vikenda zanimljiv je program Adventa Sinj 2018. U okviru programa danas Udruga Sinjski ferali organiziraaju iAdventsku čaroliju u posjeti’, obilazeći domove za starije osobe na području grada Sinja. U 17,45 paljenje je 4. adventske svijeće, a od 18 sati u Crkvi Gospe Sinjske bit će Devetnica Božiću.

U novoj sportskoj dvorani ‘Ivica Glavan Ićo’ od 16,30 sati nastupit će Sinjske mažoretkinje i njihovi gosti. Program se održava pod nazivom ‘Djed Božićnjak dolazi u grad’, a publici će se predstaviti sve dobne skupine Sinjskih mažoretkinja, od najmlađih mini do najstarijih seniorki te gosti večeri -gimnastičarke iz Gimnastičkog kluba Sinj, mažoretkinje iz Ljubuškog te plesači iz plesnog kluba Paganini iz Livna.

Po završetku programa očekuje se i dolazak Djeda Božićnjaka, koji će svim mažoretkinjama i gostima pokloniti prigodne poklone.

U 19 sati u Galeriji Galiotović je otvaranje izložbe ’20 godina likovnog stvaralaštva’ Ede Kraljević Kerekeš. Izložba će biti otvorena do 6. siječnja 2019. godine.

Sutra, na 4. nedjelju Došašća, misna slavlja u Svetištu Gospe Sinjske su prema nedjeljnom rasporedu, a od 18 sati Devetnica Božiću.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh