banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Ovogodišnji Thrill blues festival 5. i 6. srpnja

Autor/ica
Objavljeno: 5 svibnja, 2019

Izvor: Turistička zajednica grada Trilja

Ovogodišnji, 3. po redu Thrill blues festival održat će se početkom srpnja.

Festival sa svojim programom upotpunjuje program triljskog ljeta i oplemenjuje kulturno-turističku ponudu grada Trilja i cijele Splitsko-dalmatinske županije. U srcu sezone Trilj postaje prijestolnica bluesa. Toga dana započinje Thrill Blues festival, u Cetinsku krajinu pristižu najveća imena svjetskog bluesa. Uz to što će uživati u dobroj glazbi, svi gosti koji stignu u ovaj grad na Cetini imati će što za vidjeti.

Prvog dana, u petak 5. srpnja, ljubitelji bluesa moći će posjetiti radionicu Blues at School, edukativni blues sat u kojem će se djeci i zainteresiranima održati predavanje o počecima i razvoju bluesa.

Subotu 6. srpnja u Gradskom parku Trilj program započinje u popodnevnim satima sa gastro show-om, gdje će svi posjetitelji imati prilike kušati značajne specijalitete za triljski kraj, od onih povijesnih to prilagođenih današnjim istančanim nepcima, a novitet je zasigurno ‘Frog to go’ koje posjetitelji mogu jesti s nogu. Svi koji žele provesti cijeli dan u Trilju i doživjeti ga u punom sjaju mogu se okušati u raftingu, jahanju, biciklizmu te upoznati kulturnu baštinu Trilja i okolice kroz lokalitete: Utvrda Nutjak, Tvrđava Čavina, Grabske mlinice, Tilurij.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh