fruhwald
otvorena vrata

Perići najbolji balotari u Turjacima

Autor/ica
Objavljeno: 15 rujna, 2021
perići

Na boćalištu 104. Dalmatinca u Turjacima završen je 5. Turjački turnir u balotama po prezimenima. Ovogodišnji pobjednici su Perići koji su u finalu pobijedili ekipu Maleša. Bilo je ovo još jedno ugodno ljetno druženje Turjačana, ali nadahnuto sportskom željom za uspjeh svoga prezimena. Nakon malonogometnog turnira po prezimenima, na red su došle balote.

igra turjaci

Biti najbolji u balotama u selu Dalmatinske zagore, to je kao da ste osvojili turnir na baluna na pješčanoj plaži brazilske Copacabane. Pobjednička ekipa valjala je, cikavala i izbijala u sastavu, Deno Perić-Pevec kapetan, Zoran Perić koji je bio i najbolji grač turnira, Stipe Perić donedavni čelnik Junaka, a kao četvrti u pripravnosti je bio Zlatko Perić, isto tako nekada istaknuti sportski djelatnik koji je sada u voćarskim vodama. Za drugoplasiranu ekipu Maleša su nastupali Damir Maleš, Dujo Maleš također bivši predsjednik Junaka i Zoran Maleš.

maleši

Organizator se zahvaljuje svim ekipama koje su sudjelovale na ovom uzbudljivom natjecanju kao i svim ostalim gostima koji su kroz cijelo ljeto pratili ovaj jedinstveni turnir na kojem je sudjelovalo 27 ekipa.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh