HEP kultura Alkar

Počela montaža dodatnih tribina u Gradskoj dvorani Ivica Glavan Ićo

Autor/ica
Objavljeno: 12 prosinca, 2018

U novoj sinjskoj dvorani Ivica Glavan Ićo danas je počela montaža dodatnih tribina kako bi Alkar ove subote mogao ugostiti Osijek u 10. kolu Ht Premijer lige…

Kako se može vidjeti na priloženim slikama, postavljena su dva reda dodatnih tribina (plavih), a tijekom sutrašnjeg dana posao će biti dovršen, kako nam je rekao predsjednik KK Alkar Denis Glavan.

“HKS je zahtijevao 600 sjedećih mjesta i mi ćemo to ispoštovati. Danas su postavljena dva reda, bit će još jedan, dok će iza koševa biti naši kadeti i juniori te uzvanici i novinari.”, kazao je Glavan.

Također, naglašeno je kako će se u dvoranu moći ući isključivo s kupljenom ulaznicom i da tu neće biti nikakvih propusta, jer sve ove dodatne radove na kraju će trebati i platiti.

Kako god da bilo, Alkar će u subotu u 19 sati premijerno igrati u novoj dvorani protiv Osijeka, kapaciteta 600 sjedećih mjesta, ali ne sumnjamo da će i oni “prekobrojni” svoje mjesto moći pronaći iza koševa.

“Moram još naglasiti jednu stvar i red je da to kažem. Naime, nama je domaćinstvo jedini od svih ponudio Šibenik i u svakom slučaju hvala predsjedniku Filipu Vukičeviću na toj gesti. No, kako sam već ranije rekao, Alkar je sinjski i igrat će u Sinju.”, naglasio je na kraju Glavan.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh