svabo

Počelo vrličko kulturno ljeto ‘Dani Milana Begovića’

Autor/ica
Objavljeno: 25 srpnja, 2013

vrlicko_lito

Na području Grada Vrlike odvija se program Vrličkog kulturnog ljeta pod nazivom ‘Dani Milana Begovića’. 

Vrličko kulturno ljeto počelo je prošlog petka kada je upriličena večer kola, pjesme i narodnih običaja, a nastavlja se danas u 17 sati, kada je na rasporedu ‘Bila noć’. Kod Česme okupljeni će moći pratiti izravan prijenos utakmice Turnovo – Hajduk koja se igra u Makedoniji, a nakon toga će uslijediti ribarska fešta.

U subotu, 27. srpnja, uz Česmu će se održati cjelovečernji nastup KUD-a ‘Jedinstvo’ iz Splita, koje će na kraju programa izvesti završno kolo iz opere ‘Ero s onoga svijeta’.

Vrlička HVIDRA organizira proslavu Dana domovinske zahvalnosti, koja će se upriličiti 4. kolovoza. Za sve sudionike proslave organizator će pripremiti lovački gulaš.

U okviru kulturnog ljeta pripremljen je i sporstski program. Tako je na sjeverozapadnom dijelu jezera Peruća, u prostoru veslačkog kluba ‘Garjak’ otvoreno igralište za odbojku na pijesku. U narednim danima na klisuri uz utvrdu Prozor upriličit će se otvaranje sportskog penjališta ‘Vrlika’ sa 15 smjerova.

Organizatori ovim putem pozivaju sve Vrličane, Cetinjane i sve ljude dobre volje da im se pridruže i poprate program ovogodišnjih ‘Dana Milana Begovića’.

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh