BANNER FERATA

Pojačane aktivnosti u prometu za vikend

Autor/ica
Objavljeno: 22 svibnja, 2020

Policijska uprava splitsko-dalmatinska provodi nadzor i kontrole prometa na cestama u cilju povećanja razine sigurnosti u prometu na području Splitsko-dalmatinske županije što ćemo nastaviti i dalje posebno tijekom vikenda.

Provodit će se intenzivne aktivnosti usmjerene na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. ‘četiri glavne ubojice u prometu’ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), kao i prekršaja vozača mopeda i motocikala i prekršaje ponavljača teških prometnih prekršaja – recidivista.

‘Sve sudionike u prometu dodatno pozivamo na oprez i poštivanje prometnih propisa, kako svojim neodgovornim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastiti, ali i život ostalih sudionika u prometu. Posebno apeliramo na sve vozače da svojim ponašanjem dodatno ne ugrožavaju najrizičnije skupine u cestovnom prometu – vozače mopeda i motocikla, pješake i vozače bicikli. Budite oprezni prilikom sudjelovanja u prometu, poštujte prometne propise i čuvajte sebe i druge’, poručuju iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh