fruhwald
otvorena vrata

Polufinale turnira na male branke

Autor/ica
Objavljeno: 30 kolovoza, 2013
maligani

Izvor: www.umn-sinj.hr

U okviru turnira na male branke, koji se odvija u organizaciji Udruge za mali nogomet Sinj, na starom košarkaškom igralištu kod kina sinoć su odigrana tri susreta.

U prvoj polufinalnoj utakmici veterana ekipa BP. 53 pobijedila je Fantaziju rezultatom 4:3. Utakmica je u regularnom dijelu završila neodlučenim rezultatom 1:1 , a nakon izvođenja penala bolja je bila ekipa BP 53 te se plasirala u finale turnira na male branke u kategoriji veterani.

U seniorskom dijelu turira ekipa C.B. Samson pobijedila je Suhač commerce rezultatom 3:1. Utakmica je završila neodlučenim rezultatom 1:1, a nakon boljim izvođenjem penala u polufinale turnira plasirala se ekipa C.B. Samson.

U drugom susretu seniora sastali su se D.T. Brnaze i Živa voda Dicmo Kraj. U polufinale turnira plasirali su se Dicmanjani koji su pobijedili rezultatom 2:0.

Polufinalni susreti na rasporedu su večeras. U 21 sat i 30 minuta na igra se druga polufinalna utakmica veterana u kojoj se sastaju ekipe Suhač commerce i Kamen Buljan.

U 22 sata i 30 minuta uslijedit će prva polufinalna utakmica seniora u kojoj se sastaju Noa skin i Marina dizajn. U drugoj polufinalnoj utakmici seniora, koja je na rasporedu u 23 sata i 30 minuta sastaju se Živa voda Dicmo Kraj i C.B. Samson.

Finale turnira će se odigrati u ponedjeljak po posebnom planu i programu.

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh