fruhwald
otvorena vrata

Poparić pozvala SDP-ovce na povlačenje iz vlasti!

Autor/ica
Objavljeno: 18 lipnja, 2013

sdp_konferencija170613

Jučer poslijepodne održana je konferencija za novinare sinjskog SDP-a, na kojoj je predsjednica Nataša Poparić još jednom istaknula kako koalicija SDP-HNS u Gradskom vijeću neće koalirati ni s kim. Napomenula je kako će sa svima surađivati na kvalitetnim projektima i programima.

Nataša Poparić pozvala je sve članove SDP-a koji su na bilo kojoj funkciji unutar gradskih tvrtki, športskih klubova ili udruga koje se financiraju iz gradskog proračuna da se povuku sa svojih pozicija. Za takav poziv navela je dva razloga:

Nataša Poparić
[ca_audio url_mp3=”https://www.ferata.hr/wp-content/uploads/2013/06/poparic_konferencija170613.mp3″ autoplay=”false” download=”false” html5=”true” skin= “small”]

 

Na konferenciji za novinare sinjski SDP-ovci izvijestili su kako će nositelj liste koalicije SDP-HNS vijećnik Željko Prelas nakon konstituiranja Gradskog vijeća vratiti svoj mandat te ga ustupiti HNS-u. Iako bi prema koalicijskom ugovoru mandat trebao pripasti SDP-u, u ime dobre suradnje Prelasa će u Vijeću naslijediti netko od članova sinjskog HNS-a.

Vijećnik Stipe Jadrijević Cvrlje uputio je u ime SDP-a zahtjev gradskoj izvršnoj vlasti da putem TV Jadrana osigura izravni prijenos sjednica Gradskog vijeća, kako bi građani vidjeli kako i koliko pojedini vijećnici rade i za što se zalažu.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh