ALKARIC

Poraz Kamička, Sinju bodovi i veliko pojačanje

Autor/ica
Objavljeno: 21 listopada, 2013

Kamičak 2

Rukometni vikend donio je drugi uzastopni prvenstveni poraz Kamička, dok su s druge strane rukometašice Sinja očekivano slavile u Trogiru…

KAMIČAK – SOLIN 23:28

Kamičak je na svom parketu u trećem prvenstvenom kolu ugostio Solin i nakon 60 minuta igre upisao drugi poraz. Sinjski rukometaši su odlično ušli u utakmicu, poveli 3:0, zatim i 10:5, da bi potom stali, dozvolili gostima seriju 9-1 i tako zarana upali u probleme.

Nastavak susreta tako je protekao u doslovnom lovu na priključak, ali na manje od dva razlike, koliko je bilo u nekoliko navrata, jednostavno nisu uspjeli doći. Na kraju plus et za goste i velika dva boda s gostovanja u Sinju.

U redovima Kamička bolji od ostalih bili su Borozan sa sedam, Šimleša s pet i Grubišić-Čabo koji je zabio četiri gola, dok ostatak ekipe baš i nije bio u pravom ritmu.

TROGIR – SINJ 25:33

Gostovanje u Trogiru i pobjeda protiv istoimenog domaćina mogla bi se okarakterizirati kao rutinska, jer domaće rukometašice nisu bile suparnik koji bi ozbiljnije mogao zaprijetiti kudikamo boljim gošćama iz Sinja.

Tek uvodnih nekoliko minuta Trogiranke su držale priključak, nakon čega su Sinjanke ubacile u brzinu više i lakoćom već do poluvremena ostvarile devet golova viška, da bi ta razlika na kraju iznosila plus osam, prvenstveno zbog činjenice da su sve cure dobile priliku za upisati poneku minutu.

Prvo ime u redovima Sinja bila je Katarina Budić koja je zabila osam golova, a dva manje našla su se na kontu Ljubice Plazibat i Miljenke Macan. Također treba naglasiti kako se u svoj klub nakon podosta vremena vratila i vratarka Ana Križanac koja će sasvim sigurno ovoj mladoj ekipi dati prijeko potrebnu dozu iskustva.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh