BANNER FERATA

Potpisani ugovori o stipendiranju studenata

Autor/ica
Objavljeno: 29 prosinca, 2015
stipendije_sinj1

U Gradskoj vijećnici Grada Sinja, na prigodnoj svečanosti danas su dodijeljene stipendije za 94 studenta s područja Grada Sinja.

Čestitajući nazočnim studentima božićno-novogodišnje blagdane, gradonačelnica Sinja Kristina Križanac sa suradnicima iz Gradske uprave Željkom Sesardićem i Goranom Perićem podijelila je ugovore o stipendiranju.

‘Potpisali smo 94 ugovora o stipendiranju. Ovo je za studente, ali za nas kao Grad jedan lijep blagdanski trenutak. Ovi naši mladi sugrađani su uistinu naša budućnost i naša nada’, kazala je Križanac.

Gradonačelnica Križanac izrazila je zadovoljstvo što je uz dosadašnje studente veliki broj onih koji ove godine po prvi puta primaju stipendiju.

‘Ove godine imamo 48 studenata koji po prvi puta primaju stipendije. Većina njih studira na fakultetima u Splitu, a manji dio u Zagrebu’, kazala je gradonačelnica Kristina Križanac.

Dodajmo kako će u akademskoj godini 2015./2016. studenti s područja Grada Sinja tijekom deset mjeseci primati stipendiju u iznosu od 500 kuna mjesečno.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh