HEP kultura Alkar

Poskupljenje vode je harač koji nećemo podržati!

Autor/ica
Objavljeno: 27 studenoga, 2014
bulj_konfercnija080914

Vijećnici nezavisne liste Mira Bulja najavili su kako neće podržati najavljeno poskupljenje vode.

Ukoliko Gradsko vijeće Grada Sinja na sjednici koja je sazvana za slijedeći ponedjeljak prihvate predloženu Odluku o naknadi za razvoj, doći će do poskupljenja vode za 1 kunu po kubiku potrošnje, navodi se u priopćenju koje u ime svoje Nezavisne liste potpisuje gradski vijećnik Miro Bulj.

‘Ovakav udarac po džepovima građana je neprihvatljiv i krajnje socijalno neosjetljiv. Vlast pod krinkom razvoja svoju nesposobnost naplaćuje haračem preko grbače građana. Što je iduće? Ne bi čudilo da građanima predlože plaćanje udisanja zraka po metru kubnom’, naglašava Miro Bulj.

Vijećnici Nezavisne liste Mira Bulja podsjećaju na pet godina stara predizborna obećanja Nezavisne liste dr Stipislava Jadrijevića o dovođenju multinacionalnih kompanija i rješavanju pitanja nezaposlenosti, zaključujući kako se od tada broj nezaposlenih u Sinju udvostručio.

‘Mi jesmo za razvoj komunalne infrastrukture, no ne na način da se taj razvoj ostvaruje isključivo novim nametima na račun osiromašenih građana. Stoga nećemo glasovati za povećanje cijene vode i nadamo se da će nas u tome podržati većina kolega vijećnika’, navodi se na kraju priopćenja Nezavisne liste Mira Bulja.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh