ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Poznati polufinalisti na Prvenstvu Brnaza

Autor/ica
Objavljeno: 24 lipnja, 2013

nogomet

Odigranim trećim kolom na Prvenstvu Brnaza zaključen je prvi dio natjecanja po grupama, a prolazak u polufinale izborili su Otpisani (Šabići), Vučkovići, Ispod strane i aktualni prvaci Olcerovi dikani…

Nakon tri vikenda pokazivanja vještina od osam prijavljenih ekipa na Prvenstvu Brnaza njih četiri će nastaviti borbu za naslov najbolje.

U trećem kolu su tako Olcerovi dikani prolaz u polufinale potvrdili pobjedom od 1:0 protiv momčadi naziva Ispod kapele, a u istoj skupini, koja se inače igrala u subotu, Ispod strane su isti uspjeh osigurali s uvjerljivih 4:1 u srazu s Vukasovićima.

U nedjelju je bilo dosta neizvjesnije, barem što se tiče prolaska dalje, jer do prve pobjede stigli su Klarići protiv Brnaške glavice, a koliko je napeto bilo dovoljno će reći podatak da je pobjedničkoj momčadi falio tek jedan gol za ulazak u polufinale. No, nije to Klariće deprimiralo, pa su prvu pobjedu znali proslaviti na fešti koja se protegla do dugo u noć.

Treću pobjedu u isto toliko odigranih susreta ostvarili su Vučkovići, prema prikazanom i prvi favorit natjecanja, a njima su primat morali priznati Otpisani (1:0).

Polufinalni parovi bit će poznati u narednim danima, a natjecanje se nastavlja narednog vikenda.

Subota:
18,00 sati: Olcerovi dikani – Ispod kapele 1:0
19,15 sati: Ispod strane – Vukasovići 4:1

Nedjelja:
18,00 sati: Vučkovići – Otpisani 1:0
19,15 sati: Klarići – Brnaška glavica 5:1

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh