Banner CORE HIT RADIO

Pranje i čišćenje ulica Sinja

Autor/ica
Objavljeno: 7 lipnja, 2022
pranje ulica sinj

U četvrtak, 9. lipnja 2022., započinje pranje ulica u užoj gradskoj jezgri Sinja.

U Uredu gradonačelnika Grada Sinja održan je sastanak gradonačelnika Grada Sinja Mira Bulja s predstavnicima tvrtke ‘Čistoća Cetinske krajine’, ‘Vodovod i odvodnja Cetinske krajine’ i zapovjednikom DVD-a Sinj na temu čišćenja ulica u užoj jezgri Grada Sinja.
Gradonačelnik Miro Bulj na početku sastanka istaknuo je kako se ulice u užoj gradskoj jezgri nedovoljno održavaju te kako je nužno uvesti redovito pranje i održavanje.

Na sastanku je dogovoreno da će pranje ulica početi u četvrtak od 13-17 i to sljedećim ulicama: Trg kralja Tomislava, A.K. Miošića, Vrlička ulica, Lovrića obor, Litrin obor, Glavička ulica, Šetalište Alojzija Stepinca, Brnaška ulica i Put Petrovca.

Pranje i čišćenje će vršiti tvrtka ‘Čistoća Cetinske krajine’, dok će tvrtka ‘Vodovod i odvodnja Cetinske krajine’ i  DVD Sinj za te potrebe ustupiti cisterne.

Gradonačelnik je obavijestio sve građane, zakupnike i korisnike javnih površina u imenovanim ulicama neka izvrše uklanjanje svih štekata, štandova, automobila i ostalih pokretnih naprava u navedenom vremenskom razdoblju kako bi se pranje moglo nesmetano odvijati.
Pranje će se odvijati svakog tjedna i to četvrtkom, a pogotovo pojačati u dane Alke i Velike Gospe.

O eventualnim naknadnim promjenama termina pranja građani će biti pravodobno informirani putem sredstava javnog priopćavanja.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh