extrametal

Pravno savjetovanje u Općini Hrvace

Autor/ica
Objavljeno: 16 rujna, 2020
srma hrvace

Pravno savjetovalište Sinj organizira terensko savjetovanje za građane u Općini Hrvace. Savjetovanje će se održati 17. rujna u zgradi Općine Hrvace u vremenu od 8 do 11 sati. Savjete pruža diplomirana pravnica s dugogodišnjim iskustvom pružanja usluge pravnog savjetovanja.

Građani mogu dobiti opće pravne informacije, pravne savjete, sastavljanje podnesaka pred javnopravnim tijelima, Europskim sudom za ljudska prava i međunarodnim organizacijama, mogu biti zastupani u postupcima pred javnopravnim tijelima, te dobiti pravnu pomoć u izvansudskom mirnom rješenju spora.

Pravno savjetovanje je besplatno za građane i odvija se u okviru projekta ”Besplatna primarna pravna pomoć u Sinju, Cetinskoj krajini i Splitsko-dalmatinskoj županiji’ kojega financira Ministarstvo pravosuđa, a provodi Udruga Srma.

Informacije i dogovori termina na 098/261-478.

Primarna pravna pomoć pruža se sukladno Zakonu o besplatnoj pravnoj pomoći. Udruga Srma i pravna savjetnica upisani su u Registar udruga i osoba ovlaštenih za pružanje primarne pravne pomoći pri Ministarstvu pravosuđa.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh