svabo

Predavanje o tehnologiji ishrane kukuruza

Autor/ica
Objavljeno: 12 listopada, 2021
PREDAVANJE

Tvrtka Timac agro poziva sve zainteresirane proizvođače kukuruza Cetinske krajine na predavanje pod nazivom ‘Inovativna tehnologija ishrane kukuruza’, koje će se održati 13.10.2021. u hotelu Alkar u Sinju sa početkom u 19,00 sati. Predavanje o tehnologiji i proizvodima će održati Josip Stanić, Product Manager tvrtke Timac agro za Slavoniju i Baranju. Kroz predavanje će se sudionicima približiti iskustva iz Istočne Hrvatske, kao i inovativna rješenja s obzirom na specifičnosti i agronomske probleme Cetinske krajine.

Organizator moli sve zainteresirane sudionike da se najave telefonom na broj 099-529-8674 (Ivan Jozinović) ili na broj 099-544-2598 (Jurica Jagnjić). S obzirom na epidemiološku situaciju mole se svi sudionici da se pridržavaju propisanih mjera. Nakon predavanja će se održati prigodni domjenak.

TIMAC AGRO je tvrtka specijalizirana za industrijsku proizvodnju oplemenjivača tla, proizvoda za ishranu biljaka i hranidbu životinja. Više od 60 godina tvrtka TIMAC AGRO, podružnica grupe Roullier, stalno unaprjeđuje i poboljšava svoje proizvode kako bi ponudila visokokvalitetna agronomska i zootehnička rješenja koja poboljšavaju poljoprivredne performanse svakog poljoprivrednika. Individualnim pristupom svojih prodajnih predstavnika tvrtka odgovara na specifične izazove u proizvodnji i nudi inovativna rješenja pomoću kojih unapređuje proizvodnju i nudi rješenje za agronomske probleme svakog proizvođača.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh