Predsjednik HSP-a Karlo Starčević posjetio Splitsko-dalmatinsku županiju

Autor/ica
Objavljeno: 29 lipnja, 2020
Karlo Starčević

Predsjednik HSP-a, gradonačelnik Gospića i nositelj koalicijske liste Desne lige (NHR-HSP-GO) u 9. Izbornoj jedinici Karlo Starčević jučer je zajedno sa suradnicima s liste obišao mnoga mjesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja pripadaju 9. Izbornoj jedinici.

Vrijedi istaknuti da su u pratnji predsjednika Starčevića između ostalih bili i dopredsjednik Glavnog stana Ante Komljen te Željan Jurlin, predsjednik Županijskog vijeća HSP-a SDŽ, a obojica su na listi Desne lige u 9. Izbornoj jedinici.

Između ostalog delegacija predvođena predsjednikom Starčevićem posjetila je Dugopolje, zatim Sinj, gdje se sudjelovalo na svetoj misi u samostanskoj crkvi Gospe Sinjske, potom Hrvace te se na kraju posjeta Starčević zajedno sa suradnicima družio s građanima Vrlike koja je možda najbolji pokazatelj opustošenosti u svakom pogledu(demografski, gospodarski itd.), a sve zahvaljujući dosadašnjim političkim vlastodršcima.

Glavna poruka Karla Starčevića vođena je riječima Oca Domovine dr. Ante Starčevića koji je rekao ‘Ako narod ne razazna bolje od gorih bit će mu kako i do sada’ te zapravo najviše govori o tome da je sve u rukama svih onih koji svojim izlaskom na izbore mogu početi mijenjati stvari. Uistinu je krajnje vrijeme za promjene u svim sferama našeg društva, a preduvjet za to jest ponovni ulazak pravaša u Sabor i vođenje ‘politike BEZ tutora’ koja se može ostvariti isključivo uz načela čestitosti, državotvornosti, osobne odgovornosti i stručne izvrsnosti.

Danas slijedi obilazak ostalih mjesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja pripadaju 9. Izbornoj jedinici.

Karlo Starčević
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh