TOMMY mel

Predsjednik RH Ivo Josipović potvrdio dolazak na Večer Sinjana

Autor/ica
Objavljeno: 27 studenoga, 2013

noc sinjana01

U subotu, 30. studenog u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin održat će se tradicionalna Večer Sinjana. Osim velikog broja Sinjana, očekuje se i dolazak uglednih gostiju iz samog državnog vrha.

Večer Sinjana organizira Klub Sinjana Zagreb, a prema riječima predsjednice Kluba Danice Ramljak, svoj dolazak potvrdio je predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

‘Svoj dolazak su potvrdili predsjednik RH Ivo Josipović, potpredsjednik Sabora Nenad Stazić, ministar Mirando Mrsić i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Doći će nam i drugi ugledni gosti, svake godine imamo jako respektabilne ljude koji dođu na Večer Sinjana’, naglasila je Ramljak te pozvala sve zainteresirane da im se pridruže.

Kako doznajemo, ulaznica još uvijek ima, a zainteresirani se za kupnju mogu javiti Stanki Vitić na broj 091/751-8654 ili putem e-maila na adresu klub.sinjana1991@gmail.com.

Na tradicionalnoj Večeri Sinjana održat će se bogat kulturno-zabavni program u kojem će nastupiti Klapa Sinj te sinjski bandovi Nosači zvuka i Spam.

 

ferata@ferata.hr
0997370409