ALKARIC

Predsjednik RH Zoran Milanović posjetio Grad Sinj

Autor/ica
Objavljeno: 11 lipnja, 2021
zm

Fotografije: Ured Predsjednika

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je posjetio Grad Sinj.
bzm

U pratnji gradonačelnika Sinja Mira Bulja i zamjenika gradonačelnika Denisa Bobete, predsjednik Milanović položio je vijenac i zapalio svijeću kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu ispred zgrade Gradske uprave.

vijenci
Nakon polaganja vijenaca, predsjednik RH Zoran Milanović sa suradnicima u gradskoj vijećnici održao je sastanak s gradonačelnikom Mirom Buljem, zamjenikom gradonačelnika Denisom Bobetom i njihovim suradnicima.

vijećnica

Nakon službenog dijela sastanka, gradonačelnik Miro Bulj predsjedniku Zoranu Milanoviću poklonio je sliku s likom Čudotvorne Gospe Sinjske.

‘Ovo je u biti jedan dobar put kako se treba odnositi u budućnosti prema Sinju. Moja je obaveza štititi interese građana jer samim tim i kao čelnik Grada da dužnosnici najprije dođu u Grad, da se poklone poginulim braniteljima i da razgovaramo o problemima grada Sinja, te da svaki sa svoje razine pomogne Sinju. Predsjednik Milanović će biti pokrovitelj Sinjske alke i sve će učiniti kao predsjednik Republike, kao Sinjanin porijeklom, a i kao vrhovni zapovjednik, da naše potencijale i resurse promovira širom države i izvan Republike Hrvatske’, rekao  je gradonačelnik Bulj nakon sastanka.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh