Advent Sinj
ogrijevno bukovo drvo X

Prijavite se na radionicu pisanja ‘Drž’ se, pišemo!’

Autor/ica
Objavljeno: 28 listopada, 2023
radionica pisanja

Izvor: Udruga Sinjski ferali, Martina Barbić

Zanima vas kako nastaju priče ili pišete već godinama, ali skrivate svoj rukopis? Što sve može poslužiti kao inspiracija za napisati dobru knjigu? Želite pisati i samo vam treba mali poguranac?

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige, udruga Sinjski ferali poziva vas na ciklus radionica pisanja.

Radionice kreativnog pisanja pod nazivom ‘Drž’ se, pišemo!’ odvijat će se kroz četiri tematska susreta za sve koji žele otkriti svijet kreativnog pisanja, razvijati spisateljske sposobnosti i ljubav prema pisanoj riječi. Prvi susret radionice održava se 2. studenog 2023. godine u 18 sati, u zgradi Palacine (Ul. Andrije Kačića Miošića 5), a sljedeći termini će biti u dogovoru sa sudionicima.

Na radionicama, sudionici će savladati osnovne elemente za pisanje kratkih priča; od uvoda, zapleta, izgradnje likova, ali i saznati više o inspiraciji, kako početi s pisanjem i pri tom se dobro zabaviti. Bez obzira na dosadašnje iskustvo i znanje, sudionici će se okušati u zanimljivim zadacima pisanja; a za potrebu razvijanja spisateljskih ideja, ponekad će izaći iz zone komfora, ali i iz prostorije gdje se radionice održavaju. Radionicu vodi Melani Glavinić koja u slobodno vrijeme piše na blogu Korijandulica i do sada je održala nekoliko radionica pisanja za različite uzraste u Sinju.

Radionice su namijenjene za osobe starije od 16 godina, a broj sudionika je ograničen. Sudjelovanje na radionicama je besplatno. Svi zainteresirani trebaju se prijaviti na email korijandulica@gmail.com do dana početka radionice.

Kemijske u ruke i – drž’te se: krenite na spisateljsko putovanje!

ferata@ferata.hr
0997370409