svabo

Priopćenje KK Alkar navijačima

Autor/ica
Objavljeno: 16 rujna, 2021

Uprava sinjskog košarkaškog prvoligaša oglasila se uoči početka nove sezone priopćenjem, koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani navijači, ljubitelji košarke i fanovi KK Alkar,

Ovim putem Vam se obraćamo s priopćenjem kojim želimo ukazati na novi početak lige u sezoni 2021/22 koja starta 18.09. (subota) domaćom utakmicom protiv KK Cibona-Zagreb.

Na 3. Upravnom odboru sinoć donesena je odluka da zbog naloženih Odlukom epidemioloških mjera od strane Stožera Civilne zaštite RH i HKS-a, za razliku od prošle sezone (kada nisu smjeli biti gledatelji u dvorani), sada se dopušta ulazak 100 gledatelja u dvoranu bez Covid putovnice uz pridržavanje svih epidemioloških mjera držanja razmaka na sjedećim mjestima.

Stoga smo se odlučili da pustimo u prodaju samo sezonske ulaznice (pretplate) koje već od danas možete kupiti u knjižari PAPIRKO, Vrlička ulica 43, po cijeni od 250,00 kuna za 16 domaćih utakmica. Naši vjerni navijači Maligani će imati 50 karata za zapadni ulaz dok će 50 pretplatnika ulaziti na istočni ulaz uz predočenje pretplate i osobne iskaznice.

Nakon propuštene godine gledanja uživo pozivamo Vas da kupnjom pretplatničke ulaznice pomognete funkcioniranju kluba i da glasnom podrškom  idemo u nove pobjede skupa s Vama.

Sportski pozdrav,

Uprava KK Alkar-Sinj

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh