TOMMY mel

Priopćenje za javnost HSP-a AS 

Autor/ica
Objavljeno: 9 travnja, 2024

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević – HSP AS uputila je priopćenje za javnost.

‘Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević – HSP AS

9. izborna jedinica

Lista br. 9

Što HSP AS jest, a što HSP AS nije?

HSP AS je stranka kojoj je domovinski duh u srži političkog i društvenog djelovanja. Svojim programom upotpunjujemo programske praznine velikih i malih stranaka.

Budućnost vidimo u očuvanju hrvatskog identiteta, u buđenju domovinskog i nacionalnog osjećaja. Želimo utkati u mlade istinske hrvatske vrijednosti kojih se građani Hrvatske ne trebaju stidjeti.

HSP AS je stranka kojoj su obitelj i vjera na vrhu svih vrijednosti; obitelj je najsigurnije sklonište i ognjište djetetu, roditeljima, djedovima i bakama.

Bake i djedovi za nas nisu umirovljenička društvena kategorija, nego vitalni dio obitelji.

Predani smo djeci, mladima i starijim osobama kroz priznavanje njihovih uloga. Pomoći ćemo im u svim teškoćama samo da nastave odgovorno i zadovoljno nositi svoje prirodne uloge.

Kad kažemo obitelj i vjera, onda ostajemo uz Boga i s Bogom, ostajemo na putu katoličkih vrijednosti; ne damo se zavesti u relativizaciju vrijednosti. Vjera nam ulijeva nadu.

Domovinski duh ističemo jer nas on upotpunjuje; vjera nas drži uspravnima u miru kao što nas je držala u Domovinskom ratu.

Obitelj, vjera, požrtvovnost za dijete, majke, očeve, bake i djedove, nacionalno osviještene – to je naš programski standard. Naš potencijal i naša snaga je u vrijednostima poštenja koje živimo svaki. Ne mijenjamo političke boje, znamo se nositi s nevoljama. Odlučni smo i nepokolebljivi.

HSP AS je stranka koju ne financiraju Rusi, Srbi, Kinezi, Soros, tajkuni, kojekakvi profiteri. Pa čak ni Državni proračun. Sve financiramo sami, a zarađujemo svojim radom. Nismo politički hazarderi, ni politički pustolovi. Naš je uspjeh što radimo dobro i pošteno.

HSP AS nije stranka nacionalističkog ekstremizma kako nas žele prikazati i razbijanjem desnog političkog spektra staviti u povijest. Žele nas pasivizirati, usitniti, učiniti beznačajnima, bespomoćnima.

Što nas više dijele, to HSP AS više jačaju!

Stranka smo koja će ustrajati u isticanju i poticanju vrijednosti na zasadama oca hrvatske domovine – Ante Starčevića.

Nismo ekstremni, nismo potkupljivi; ne trgujemo; ne manipuliramo; ne bahatimo se.

Platili smo cijenu Domovine krvlju, a sad nas žele pretvoriti u beznačajnu manjinu. Prozreli smo one koji nas dijele. Upravo nas je zabrinutost potaknula da iako smo maleni, još uvijek smo dovoljno brojni da rasadimo istinu i razotkrijemo laži, pohlepe, nemoral, prevare.

Ne nasjedamo na onu „ljudi trče za pobjednicima“. Mi svoje glasače ne kupujemo niti plaćamo. Znamo i gledamo kako vas salijeću bezbrojnim izbornim obećanjima. Mi ne prodajemo maglu.

Rezultat izbora bit će vaša odluka.

17. travnja imate priliku vratiti pravi smjer Hrvatskoj.

Vjerujemo, drage sugrađanke i dragi sugrađani, da ćete svoj glas dati nama – HSP AS i time pomoći poštenoj desnici da ne bude manja od skupine manjinaca u Hrvatskom Saboru. Ne budite prijetnja budućim pokoljenjima gušenjem nacionalnog identiteta i državotvornosti.

Ne prepuštajte drugima da misle umjesto vas.

Ispravan izbor je izići na izbore.

Ispravan izbor je dati glasa nama – HSP AS.’

ferata@ferata.hr
0997370409