BANNER FERATA

Priopćenje za javnost: Izvršni odbor NK OSK podnio ostavku!

Autor/ica
Objavljeno: 18 svibnja, 2020
OSK logo

Iz Nogometnog kluba OSK danas je stiglo priopćenje za javnost u kojem je navedeno kako je cijeli Izvršni odbor kluba podnio ostavku zbog nezadovoljstva podrškom Općine Otok…

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Ovim putem obavještavamo svoje članove i javnost kako su članovi Izvršnog odbora Nogometnog kluba “OSK” na čelu s predsjednikom Rastislavom Šimunovićem podnijeli ostavke na svoje funkcije.

Od dolaska u klub u srpnju 2017. godine susretali smo se s brojnim izazovima u vođenju kluba, situacija je tada bila jako teška no uz maksimalan volonterski rad i angažman svih članova IO-a klub se uspio ponovno kvalitetno posložiti te se s vremenom sve više napredovalo. 2018. i 2019. godine situacija se sve više stabilizirala, na ozbiljan i dostojanstven način proslavljen je jubilej 50 godina djelovanja kluba, organizirana je utakmica s Hajdukom, rezultati svih kategorija su bivali sve bolji, a posebno seniora koji su ove sezone svojim igrama klub doveli pred vrata 3. lige.

Ključan povod ovoj odluci je taj što je ovaj saziv IO-a NK “OSK” mišljenja i stava da je za daljnji napredak u radu kluba potreban veći interes dionika bez kojih taj napredak nije moguć. Osjetili smo izostanak podrške Općine Otok prema klubu koji okuplja veliki broj članova, posebno djece, a bez te podrške nismo u mogućnosti provoditi i realizirati postavljene sportske i poslovne ciljeve.

Na kraju se zahvaljujemo svima koji su u periodu našeg mandata bili klubu na raspolaganju i od pomoći.”

IO NK “OSK“

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh