svabo

HGSS: Ne odustajemo!

Autor/ica
Objavljeno: 21 rujna, 2021
POTRAGA NASLOVNA

Na području Perućkog jezera i dalje traje velika potraga za nestalim 23-godišnjim mladićem Dominikom Branimirom Bilobrkom iz Obrovca Sinjskog. Pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja Darko Gavrić Čerčo javio nam se s terena:

‘Nažalost, još nemamo nikakvih lijepih informacija, još uvijek se traga. Situacija je takva da smo angažirali veći broj potražnih pasa, oni su završili svoj dio posla. Sad je trenutno na terenu 8 timova ronilaca. Rone na određenim dijelovima Perućkog jezera. Imamo nekakve sitne indicije, možda će biti nekakvih rezultata, nadam se da će to biti pozitivno. Pretražujemo i obalu, nadamo se da će ova potraga sretno završiti, jer stalo nam je kao i u svakoj potrazi u koju smo uključeni, nema ljepše stvari nego kada to završi sretno’.

U akciji sudjeluju i mještani Obrovca i drugih mjesta, prijatelji i rodbina nestalog. Pročelnik Gavrić najavljuje nastavak potrage:

‘Ulazi se u još jednu noć, nadam se da će do noći to biti riješeno. Ako ne, nastavit ćemo i po noći i tijekom narednih dana. Ne odustajemo!’

PERUČA
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh