banner stozer cz sinj

Program Gradskog kina

Autor/ica
Objavljeno: 2 lipnja, 2017
kino

U Gradskom kinu Sinj narednih nekoliko dana prikazivat će se dva filma.

Od večeras do srijede, 7. lipnja, s početkom u 18,30 sati prikazivat će se animirana komedija ‘Patke za nemoguće zadatke’.

Na malom otoku izgubljenom u dalekoj Kini, miran život mandarina pataka iznenada se pretvori u veliki kaos kada vojska divljih pataka, koje su krenule na krstarenje do Havaja, slučajno završi na njihovom otoku. Šef divljih pataka ne želi poštovati njihovu tradiciju, a car mandarina pataka ne voli nepozvane goste. Između dva plemena izbija hladni rat. Dok odrasli ratuju, djeca vođa oba plemena se zaljubljuju i nije ih briga za rat njihovih očeva.

Od večeras do utorka, 6. lipnja, s početkom u 20,45 sati prikazivat će se akcijski film ‘Wonder Woman’.

Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu i svoju sudbinu.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh