Projekcija filma ‘Isus’

Autor/ica
Objavljeno: 21 prosinca, 2013
isus_film

U organizaciji crkve Isus – svjetlo svijeta iz Splita, večeras u 19 sati u Galeriji Galiotović bit će prikazan film Isus po Lukinom evanđelju.

Film Isus odgovara na ključno pitanje: Tko je Isus Krist? Radi vjerodostojnosti film je sniman u Izraelu, na mjestima gdje su se odigravali stvarni događaji. Isto tako rekonstruirani su onodobna odjeća, oruđe, oružje i arhitektura, a i statisti i većina glumaca su s Bliskog istoka.

Osim ove povijesne vjerodostojnosti film je vjerodostojan i u biblijskom pogledu jer je rađen prema Lukinom evanđelju. Stoga film prenosi duhovnu poruku evanđelja da Bog ljubi svakog čovjeka i ima plan za njegov život. Gledajući film Isus shvaćamo da je Isus Krist jedina zamjena za čovjekov grešni život i da kroz njega možemo iskusiti Božju ljubav i plan za svoj život. Prikazujući Kristovo uskrsnuće film nam približava osnovnu misao evanđelja, a to je da i mi možemo spoznati Božji plan za naš život, ali i da moramo osobno primiti Isusa Krista kao Spasitelja i Gospodina.

Početak prikazivanja filma je u 19 sati, a ulaz je besplatan.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh