fruhwald
otvorena vrata

Projekt Total Inland Dalmatia otkriva ljepote Dalmatinske zagore

Autor/ica
Objavljeno: 9 listopada, 2013
Photo_by_Ilija_Veselica

Izvor: TZ Grada Sinja

Projekt ‘Total Inland Dalmatia’ je prepoznat kao važan segment promocije u turizmu te je  dobio potporu Ministarstva turizma kroz program ‘Inovativni turizam’.

Inicijator projekta je engleski bloger Paul Bradbury koji je nakon portala Total Hvar i Total Split, otkrivši bogatu tradiciju i netaknutu prirodu Dalmatinske zagore, došao na ideju o osnivanju portala Total Inland Dalmatia.

Cilj projekta je promoviranje ponude dodatnog sadržaja posjetiteljima Dalmatinske zagore kroz blogerske članke o aktivnostima koje se provode na spomenutom području. Za  provedbu projekta uspostavljena je suradnja Turističke zajednica Grada Sinja, Magoo studia, izdavača turističkog časopisa Dalmatian Hot Spots, tvrtke Ampelos d.o.o. koja vodi portal Dalmatia Outdoors te Dalmatia Explorer, obrta za sportske, rekreacijske i pustolovne aktivnosti za turizam.

Potporu ovom projektu pružile su i lokalne turističke zajednice: TZ Trilj, TZ Vrlika, TZ Imotski, TZ Vrgorac, TZ Dugopolje, TZ Drniš i TZ Knin i TZ Skradin. Nadamo se da će se što više zainteresiranih pridružiti ovoj novoj pustolovini koja bi trebala krenuti za oko mjesec dana.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh