BANNER FERATA

Publika ovacijama pozdravila ‘Tešku tamu’ Bore Leeja

Autor/ica
Objavljeno: 15 listopada, 2014
teska_tama1

Foto: Nikola Belančić

Pred 300-tinjak oduševljenih gledatelja sinoć je u gradskom kinu premijerno prikazan najnoviji film samoukog sinjskog glumca i redatelja Bore Leeja ‘Teška tama’.

Kao što smo već izvijestili, radnja filma vrti se oko potrage Bore Lee-ja i njegovih prijatelja za nestalim prijateljem Tedijem, kojeg su članovi bande teško ranili i ostavili u šumi.

‘Teška tama’ je prvi film Bore Leeja sniman u HD rezoluciji, što je zasluga mlade snimateljske ekipe na čelu s Dominikom Belančićem. Film je nastao uz podršku sinjske udruge mladih S.K.U.P, čiji nam je tajnik Mate Maleš, koji je ujedno i producent filma, kazao:

‘Promocija je protekla baš onako kako smo zamislili. Bore je održao uvodni dio, a nakon toga smo prikazali dokumentarac o snimanju filma i sam film. Bilo je oko 300 posjetitelja, što je zadovoljavajući broj, a očekujemo da će i večeras biti bar još toliko ljudi. Publika je nevjerojatnim ovacijama dočekala Boru i svaku njegovu šalu i svaku otpjevanu pjesmu pratio je gromoglasan pljesak. Večeras u 19 sati i 30 minuta ponovno imamo isti program. Sve one koji sinoć nisu bili pozivam da dođu večeras i pogledaju ovaj film’, naglasio je Mate Maleš.

fotogalerija (Nikola Belančić)

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh